×

PaardenPraatPlaten

'De klas uit, de kudde in!'

Of je nu een kudde paarden neemt, een klas kinderen, een team, een familie of een gemeenschap. Elk sociaal systeem heeft bepaalde rituelen, patronen en dynamieken. Daar wil ik kinderen op jonge leeftijd al bewust van maken. Dit vormt namelijk in mijn ogen de basis voor het leven en daarom mijn missie om kennis hierover te delen tijdens schooltijd temidden van een kudde paarden. Inmiddels is mijn lesmethode PaardenPraatPlaten al op verschillende basisscholen geïntroduceerd en succesvol gebleken. Ook in mijn eigen praktijk zet ik de methode in voor individuele begeleiding van kinderen middels ouder-kind coaching. Bij naschoolse activiteitenprogramma's voor kinderen en op zorgboerderijen werk ik vaak in kleine groepjes van 4 kinderen en wanneer we werken in groepjes van 8 kinderen dan komt daar altijd nog een enthousiaste PaardenPraatPlaten-begeleider bij.

PaardenPraatPlaten KIDS

Het betreft een leertraject van 5 keer een sessie van 2 uur.

Dit leertraject kost € 375,-.

PaardenPraatPlaten COACH

Heb je ook de wens om kinderen met een andere leerstijl met paarden te begeleiden? Word dan PaardenPraatPlaten coach. Het niveau van de training is HBO. Het is niet noodzakelijk om een HBO vooropleiding te hebben maar HBO werk- en denkniveau is wel vereist. De toelatingscriteria voor deze training zijn:
- certificering paardencoach
- opleiding/ervaring in het werken met kinderen *
Het hebben van een onderwijsbevoegdheid is geen must, wel een pre.

De opleiding omvat 7 lesdagen. Hierbij heb ik een verdeling gemaakt tussen theorie & praktijk. Nadien kun je direct aan de slag met de aangeboden lessenreeks uit de opleidingsmap.

Daarnaast ontwikkel je tijdens de opleiding ook je eigen PaardenPraatPlaat & lessenreeks op basis van je eigen kudde en jouw persoonlijke enneagram voorkeurstype(n) en persoonlijke talent(en). Zo kun je in je eigen coachpraktijk en kudde ook authentiek met jouw doelgroep(en) en op basis van je eigen talent(en) en levenservaringen aan het werk.

De studie omvat 7 studiedagen van 10:00-16:00uur.
Voorjaarstraining 2023

Maandag 6, 13, 20 & 27 februari, 13 & 27 maart, 24 april

naJAARSTRAINING 2023

Maandag 4, 11, 18 & 25 september, 9& 23 oktober, 6 november

De opleiding kost € 1950,-.

Meer informatie en inschrijven via contact of een mailtje naar cmjvaniersel@hotmail.com

 

Deelnemers Blog Charlotte's Blog Algemene voorwaarden

Contact

CV-Coaching - Charlotte van Iersel
Burgemeester van de Mortelstraat 13
5037 PG  Tilburg

t. 06 53603311
e. info@cv-coaching.nl

kvk. 54359740
Copyright by CV-Coaching - Charlotte van Iersel | Created by