×

Over mij

Mijn naam is Charlotte van Iersel. Ik ben geboren in 1977 en volgens mijn babyboek was mijn 3e woordje ‘paard’. Mijn ouders noemden me altijd ‘onze kleine zelfstandige’ en mijn passie voor paarden is gedurende mijn leven eigenlijk alleen maar groter geworden. Na de middelbare school koos ik voor de Kunstacademie in Tilburg, omdat die het dichtste bij ‘Stal Berghof’ lag. Daar stond immers mijn verzorgpaard Sekur. Vervolgens stapte ik over naar de PABO in Tilburg, omdat daar een grotere baangarantie in het vooruitzicht lag. Dus ook meer kans op mijn eerste eigen paard!

Kortom alle keuzes die ik in mijn leven maakte hadden als rode draad: Mijn liefde voor paarden.

Na 7 jaar voor de klas te hebben gestaan, stapte ik over naar een baan in de Medische Dienst op de afdeling AOV bij Achmea. Hier stelde de HR-manager mij de vraag: ‘Hoe mijn ideale werkdag er in de toekomst uit zou zien?’. Nou dat was simpel!
Dat werd in ieder geval ‘iets’ met paarden en coaching. Zo startte ik mijn ontdekkingsreis als paardencoach en ontmoette ik sinds 2010 veel mooie mensen in verbinding met dit prachtige vakgebied dat toen nog echt in de kinderschoenen stond.

Voor mezelf en voor mijn paardencoachcollega’s ontwikkelde ik de afgelopen jaren nieuwe ‘Tools’ om via de interactie met onze paarden nog beter te kunnen afstemmen op volwassenen, teams en kinderen.

Dit afstemmen doe ik vanuit mijn parate kennis en deels ook intuïtief op basis van mijn persoonlijke ervaringen met paarden. Ik zie en voel namelijk direct of het gedrag dat ik in mijn kudde zie van de paarden zelf is, of dat ze iets representeren dat eerder nog niet ‘gezien’ of ‘erkent’ werd.

Samen met mijn paarden hoop ik mensen dichter bij zichzelf te brengen door middel van zelfreflectie en de juiste interventies. Soms stel ik een vraag, soms verzoek ik je om een beweging te maken of soms kies ik ervoor om elementen uit jouw systeem op te stellen. Via deze manieren probeer ik je perspectief te verruimen, zodat je open komt te staan voor een frisse nieuwe kijk op jouw systeem.

De naam CV-Coaching staat heel simpel voor Coaching door Charlotte & Vlerk.
Vlerk was mijn eerste eigen paard en hij heeft mij letterlijk en figuurlijk door het leven gedragen na het overlijden van mijn vader en later ook het overlijden van mijn moeder. Door Vlerk bleef ik dicht bij mezelf en in mijn kracht.
Na de officiële oprichting van mijn bedrijf in 2012 stierf hij een paar maanden later op 31 jarige leeftijd in mijn armen.
Dankbaar en trots draag ik daarom nog steeds de naam CV-Coaching voor alles wat ik met mijn paarden doe op het gebied van Coaching & Educatie. Ook staat CV-Coaching natuurlijk voor Curriculum Vitae en dat is wat we in onze kudde samen met jou doen:
Een positieve interventie in jouw levensloop.

Wil je nog meer weten over CV-Coaching?
Voel je dan vrij om verder te kijken op mijn website. Of zoek verbinding met me via mail of mijn social media kanalen.
Je bent van harte welkom!

Graag tot ziens,
Charlotte van Iersel
Amor, Mylady, Dotje & King

 

Deelnemers Blog Charlotte's Blog Algemene voorwaarden

Contact

CV-Coaching - Charlotte van Iersel
Burgemeester van de Mortelstraat 13
5037 PG  Tilburg

t. 06 53603311
e. info@cv-coaching.nl

kvk. 54359740
Copyright by CV-Coaching - Charlotte van Iersel | Created by