×

Individu en Team

Samen met mijn paarden reik ik jou/jullie als team nieuwe perspectieven aan. De kracht van mijn kudde is verbinding maken in het hier en nu met alles wat er op dat moment aanwezig is.

Samen met mijn paarden geef ik een nieuwe inkijk op jouw/jullie ‘totaalbeeld’. Tijdens een sessie doen mijn paarden of ik spontaan interventies op hetgeen we gewaar worden of doen we juist heel bewust even helemaal niets.

Pas dan kan er namelijk bij jou/jullie als team pas echt iets in beweging komen.

Soms sluit jouw/jullie gesproken taal niet aan op (onbewuste) gedragspatronen, overtuigingen, emoties en/of fysieke bewegingen. Wanneer dit niet congruent is, zullen mijn paarden hier direct op reageren.

Als paardencoach zal ik de reactie van mijn paarden dan zonder oordeel benoemen, stel ik hier een vraag over, stel ik dit element systemisch op en/of soms laat ik jou/jullie als team dan een fysieke beweging maken.

Het liefst werk ik in de buitenlucht in de natuurlijke omgeving van mijn paarden. Bij slecht weer kan ik echter ook altijd nog uitwijken naar onze binnenbak of kantine.

 

Deelnemers Blog Charlotte's Blog Algemene voorwaarden

Contact

CV-Coaching - Charlotte van Iersel
Burgemeester van de Mortelstraat 13
5037 PG  Tilburg

t. 06 53603311
e. info@cv-coaching.nl

kvk. 54359740