×

De Buitenklas 013

* Maatwerkprogramma

* Thuis nabij onderwijs

* Inclusieve Leeromgeving

Ben jij tussen de 4 en 14 jaar en lukt het je niet om (alle dagen) naar school te gaan? Vind je paarden leuk en ben je graag buiten? Ben je niet bang voor een flinke plensbui, modder aan je schoenen of vieze handen? Dan ben je welkom in De Buitenklas 013. Je helpt mee met de verzorging van de paarden en hun paardenparadijs. Wat is allemaal nodig om dit stukje natuur en alles wat er leeft gezond en in balans te houden? Je leert heel veel over paarden, hun omgeving en jezelf!

Op de locatie van de Zeven Geitjes kreeg ik van Angelique en Geert de kans om de afgelopen jaren kinderen dit soort buitenmomentjes te geven waarbij kinderen mogen leren en bewegen tussen hun dieren in hun prachtige bos. Hun locatie is gelegen in Tilburg West en er zijn in deze wijk verschillende scholen op loopafstand te bereiken. Afgelopen jaren kwamen er al kinderen tijdens schooltijd en tijdens het naschoolse activiteiten aanbod naar deze plek om deel te nemen aan mijn programma’s PaardenPraatPlaten en Anders Leren Met Paarden.

Meer informatie? Download de Buitenklas013 Brochure (PDF)

Woon je niet in Tilburg en wil je graag meer algemene informatie over de buitenklassen van Anders Leren Met Paarden?

Kijk dan op de landelijke site van Anders Leren Met Paarden voor meer informatie over de Buitenklas: https://www.anderslerenmetpaarden.nl/buitenklas.html

Voor een buitenklas bij jou in de buurt kijk je op: https://www.anderslerenmetpaarden.nl/vind.html Onze buitenklas locaties zijn herkenbaar aan de wortel achter de naam van de coach. Bij de betreffende coach kun je meer informatie opvragen over deze Buitenklas bij jou in de buurt.

Meer informatie en inschrijven kan via ons contactformulier.

 

Deelnemers Blog Charlotte's Blog Algemene voorwaarden

Contact

CV-Coaching - Charlotte van Iersel
Burgemeester van de Mortelstraat 13
5037 PG  Tilburg

t. 06 53603311
e. info@cv-coaching.nl

kvk. 54359740